CONTACT

De klantenservice is van maandag tot en met Vrijdag van 10.00 tot 15.00 u telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook altijd e-mailen .

Bellen: 0031.6.43173327
Whatsapp: 06 43173327
Mailen: info@look4goods.nl
Facebook: facebook.com/look4goods.nl
Postadres: Milanenhorst 96 , 2317CH Leiden

HERROEPINGSRECHT

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren . U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@look4goods.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Let op: Alle retourskosten / verzekeringen van het product komen ten lasten van de afnemer.

Uitzonderingen retourneren

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht voor onderstaande producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
h. vanwege hygiënische redenen zoals ondergoed, zwemkleding, sokken , make-up artikelen, vloeistoffen en alle producten die onderhevig zijn aan hygiëne.

Identiteit ondernemer
LOOK4GOODS.NL
Postadres:
Milanenhorst 96
2317CH Leiden
Info@look4goods.nl

FORMULIEREN VOOR RETOUR

Bij onderstaande link kunt u de retour formulieren downloaden en printen .

 

GARANTIE

De door ons verleende garantie betreft in alle gevallen slechts het, naar onze keuze, gratis herstellen van het mankement en strekt zich nimmer verder uit dan de door betreffende fabrikant of leverancier voor haar product gegeven garantie. Een beroep op garantie door de afnemer is alleen mogelijk indien en nadat deze zijn betalingsverplichtingen aan ons heeft voldaan. Wij zijn nimmer tot garantie gehouden indien de geraakte gebreken het gevolg zijn van normale slijtage en/ of onjuist gebruik, behandeling, onderhoud of montage van het geleverde goed. De garantieverplichting vervalt eveneens indien gebreken zich voordoen na wijzigingen of reparaties die zonder onze schriftelijke toestemming door of namens de afnemer werden aangebracht

WETTELIJKE GARANTIE

Bij aankoop van artikelen op look4goods.nl is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijke termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat de consument mag verwachten.